logo jonne wijst
 
KinderenFamilieHuisdierenGroepenProfielfoto'sLifestyleZwangerschapNewbornProductenSenioren/index

FOTOGRAFIE

  Of je nu een fotograaf in Woerden,
 

Gezellige en professionele fotostudio in het groene hart

In mijn fotostudio maak ik leuke, ontspannen foto's van je kind(eren), het gezin of de hele familie tot wel 15 personen. Verder maak ik mooie foto's van senioren, huisdieren en ook voor zwangerschapsfotografie kun je bij mij terecht. Met veel liefde en plezier in het vak weet ik je altijd te verrassen met een mooie reportage. Ik fotografeer in de studio en op locatie. Ook Newborn baby's tussen de 6 en 14 dagen oud fotografeer ik lekker ontspannen bij je thuis. Kijk voor meer info daarover op droombabyfotografie.nl.

Ik werk alleen op afspraak. Zo kan ik goed plannen en hoef je nooit lang te wachten. Om de mooiste resultaten te krijgen hebben ook professionele foto's nabewerking nodig. Ik optimaliseer de kleur, het contrast en de uitsnede. In overleg maak ik de foto's ook zwart/wit, soms met een kleurdetail. Ik gebruikt hiervoor de beste bewerkingssoftware en in combinatie met heel veel ervaring geeft dit een prachtig resultaat. Dit betekent dat je de foto's niet direct kunt uitzoeken maar dat je het optimale resultaat na een paar werkdagen kunt komen bekijken. Ik zal je daar waar nodig assisteren en adviseren bij het bestellen van de foto’s. Zodat je altijd de juiste keuzes maakt en een prachtig resultaat mee naar huis krijgt.

Het is handig om voor het uitzoeken van de foto's alvast te bedenken wat je met de foto's wilt doen. Heb je een mooie plek boven de bank of een kale muur boven het dressoir? Meet die plek alvast op en maak er desnoods een foto van met uw telefoon. Zo kan ik je helpen met het maken van de juiste keuze, zodat het resultaat optimaal is voor juist díe speciale plaats.

Het afdrukken van de foto's doe ik allemaal zelf. Ik kan daardoor de foto's afdrukken zoals ik ze bedoeld heb en kan daardoor dus de beste kwaliteit garanderen. Wil je de mooiste foto op canvas? Die druk ik dan zelf af op de beste kwaliteit linnen. Natuurlijk kun je ook kwaliteitsafdrukken laten maken op fotopapier. Die kunnen we dan vakkundig opplakken en inlijsten in een lijst naar keuze. Ik heb een groot assortiment lijsten voor je geselecteerd. Voor canvasfoto's heb ik ook een collectie (bak)lijsten. Maar er zijn meer mogelijkheden. Zo kun je je foto's onder andere ook op plexiglas of dibond laten maken.

Bel 06-10513410 of mail me en vraag naar alle mogelijkheden. Voor de prijs hoef je het niet te laten want de opnamekosten beginnen bij 30 euro (voor maximaal 2 personen).