logo jonne wijst
 
KinderenFamilieHuisdierenGroepenProfielfoto'sLifestyleZwangerschapNewbornProductenSenioren

KINDERFOTOGRAFIE

  De uitdaging voor een kinderfotograaf is 
				om een jongen of meisje zo ontspannen mogelijk op de foto te 
				zetten. Mijn ervaring als moeder en schoolfotograaf helpt mij 
				hier goed bij. Mijn zoon Jonne is een dankbaar onderwerp en zijn 
				stralende gezichtje prijkt ook veelvuldig op deze website. Maak 
				snel een afspraak voor een bijzondere fotoshoot in mijn 
				fotostudio vlakbij Woerden. Want ze worden zo snel groot! Fotograferen van kinderen is zo leuk. Kinderen zijn spontaan en laten zich niet manipuleren. Het is voor hen ook vaak heel spannend. Ik neem daarom ook lekker de tijd om de kinderen op hun gemak te stellen en om een klik te krijgen. Zo krijgen we de meest natuurlijke poses en gezichtsuitdrukkingen.

Bij kinderen is het heel belangrijk dat ze kleding dragen waarin ze zich lekker voelen. Of mooi als een prins of een prinses. Eigenlijk is bijna alles mooi. Ik vind zelf lichtere kleuren wat mooier dan donkere, daarvan worden de foto's harder. Ook vind ik dat drukke prints voorop shirts een beetje afleiden van de koppies.

Het is ook leuk om wat accesoires mee te brengen zoals bijvoorbeeld een leuk hoedje of opvallende sieraden. Deze zal ik niet voor het hele sessie gebruiken maar voor enkele foto's is het erg leuk. Vergeet ook de lievelingsknuffel van je kind(eren) niet.

Zit je zoon of dochter op een leuke sport of heeft hij/zij een leuke hobby. Neem gerust de bijbehorende kleding, accessoires of muziekinstrumenten mee voor een leuke sport/hobby foto.

Foto's van je kinderen? Stel het niet uit! Ze zijn zo snel groot. Benut de eenmalige kansen tijdens hun jonge leventje.
 
>>Portfolio