logo jonne wijst
 
KinderenFamilieHuisdierenGroepenProfielfoto'sLifestyleZwangerschapNewbornProductenSenioren

NEWBORN FOTOGRAFIE

  Als newbornfotograaf kom ik graag bij jou thuis om mooie newbornbfoto's te maken van je pasgeboren baby'tje. 
				Ben je op zoek naar een newbornfotograaf in Woerden, IJsselstein, Nieuwegein, Bodegraven, Leidsche Rijn en omstreken, neem dan contact met mij op. Newborn fotografie is een hele bijzondere vorm van fotografie. Een vorm waar rust en veiligheid heel belangrijk zijn. Ik neem alle tijd voor de fotosessie, en laat me niet leiden door tijdsdruk.

Ik fotografeer de baby's in de eerste 2 weken van hun prille leventjes. Daarbij heb ik de voorkeur voor de 6e tot de 10e dag. De foto's worden altijd in de vertrouwde omgeving gemaakt, lekker bij jullie thuis.

Voor de reportage staat geen vaste tijd, maar gemiddeld duurt een fotosessie 2 tot 3 uur. Tussendoor is er alle tijd om je kindje rustig in slaap te wiegen, te verschonen, te voeden en te knuffelen. Alles wat ik nodig heb breng ik mee zoals kleden, mutsjes en andere accesoires. Maar natuurlijk is het ook heel leuk om met persoonlijke spulletjes te fotograferen zoals een knuffeltje. Soms zie ik in huis een mooie schaal of iets anders en verwerk dat in de foto's.

Voor newborn fotografie heb ik een speciale website. Op www.droombabyfotografie.nl staat alle informatie.


 
>>Portfolio