Ik ben fotograaf in hart en nieren. Ik woon in Woerden en heb jarenlang met mijn compagnon twee fotowinkels met fotostudio in Woerden en in IJsselstein gehad onder de naam Digoprint.
  logo jonne wijst

OVER MIJ

 
Ik maak de herinneringen van de toekomst  
 
Foto di Vita staat voor foto's van het leven en voor het leven. Van newborn fotografie tot familiefoto's. Ik ben Diana Beekhuijzen en fotografie is mijn passie. Ik ben een gezellige, spontane maar vooral professionele fotograaf. Ik fotografeer zowel in de studio als op locatie. Iedereen is speciaal. Ik neem er de tijd voor om je op je gemak te stellen en je daardoor op je mooist te fotograferen. Ik word geïnspireerd door de puurheid van kinderen en dieren.

Ik fotografeer al vele jaren en heb mijn eigen bedrijf sinds 2000. Ik ben begonnen in het fotolab, iets waar ik nog steeds profijt van heb. Ik druk alle vergrotingen en canvassen zelf af, waardoor ik een hoge kwaliteit kan garanderen. Een foto die ik afdruk wordt dus altijd zoals ik hem bedoeld heb.

Foto di Vita verzorgt fotosessies in de regio Woerden, Leidsche Rijn, IJsselstein en Nieuwegein. Maar maakt ook newborn- lifestyle- gezins- en huisdierreportages op locatie door het hele land.

getrouwd!

Op 16-09-2016 ben ik getrouwd. Het was een prachtige dag. Mijn naam is nu Diana Bekker. Voor mijn werk zal, in verband met mijn naamsbekendheid, deze naam langzaam worden ingevoerd.