Een mooie afdruk op canvas bij jou in de woonkamer.
Dibond afdrukken, vlakbij Woerden, Montfoort en IJsselstein
  logo jonne wijst

AFDRUKKEN VAN POSTERS EN CANVAS

Ik druk het zelf voor je af!
  Door kennis en jarenlange ervaring in het afdrukken van foto's is de grote kracht van Foto di Vita dat alles, van het maken van de foto's tot de afwerking op papier of canvas in alle maten, door mijzelf wordt gedaan. Hierdoor kan ik een constante en hoge kwaliteit garanderen en wordt iedere foto zoals ik hem bedoeld heb.

Foto di Vita maakt posters in elk gewenst formaat tot en met 1 bij 2 meter. De foto's worden afgedrukt op luster papier waardoor ze na het inlijsten niet aan het glas gaan plakken en je minder last hebt van spiegeling dan bij hoogglans papier.

Canvas doeken hebben de laatste jaren een steeds grotere plek ingenomen binnen onze werkzaamheden. Onze canvassen worden geprint op hoogwaardig linnen. De doeken worden vakkundig opgespannen op spanramen. Je kunt kiezen tussen spanramen van 2 of 4 cm dik. Bij grotere maten raad ik altijd 4 cm aan voor een robuustere look.

De nieuwste trends zijn foto's op hout, plexiglas of aluminium. Natuurlijk kan je daarvoor ook bij Foto di Vita terecht.