logo jonne wijst
 
KinderenFamilieHuisdierenGroepenProfielfoto'sLifestyleZwangerschapNewbornProductenSenioren

PROFIELFOTO'S EN PORTRETTEN

  Een mooie profielfoto of portret. De fotoshoot kan bij mij in de studio. Op 5 minuten afstand van Woerden. Natuurlijk kan een fotoshoot op een bijzondere locatie ook. Foto di Vita is gespecialiseerd in portretfotografie. In mijn fotostudio doen ik er alles aan om je op je mooist vast te leggen. Ik vind  het heel belangrijk om me in te leven en oprechte interesse te tonen in mensen. Want fotografie draait helemaal om contact met de klant. Daar is meer voor nodig dan een camera en goede belichting. Om het optimale resultaat te verkrijgen is de juiste interactie tussen de fotograaf en het "model" een belangrijke factor.

Social media zijn inmiddels niet meer weg te denken. Daardoor is de profielfoto een onmisbaar onderdeel geworden. Maar ook op zakelijke websites komen steeds vaker foto's van medewerkers. En de eerste indruk is ontzettend belangrijk. Je wilt jezelf op je best presenteren. Foto di Vita maakt professionele profielfoto's afgestemd op jouw karakter. Zodat je je op bijvoorbeeld LinkedIn en Facebook echt onderscheiden kan.

Bedenk bij een zakelijke profielfoto van te voren hoe je over wilt komen bij je klanten. In een pak heb je een andere uitstraling dan wanneer je casual gekleed bent. Ook kun je bijvoorbeeld een kleur van je logo laten terugkomen in je kleding of met accessoires. Wil je een serieuze foto of juist een artistieke. Allemaal dingen die je je van te voren vast kunt bedenken. Maak tijdens het fotograferen je wensen kenbaar. Zo zorgen we er samen voor dat je profielfoto de juiste uitstraling heeft.
 
>>Portfolio