Schoolfotograaf voor Woerden, Montfoort, Vleuten, Leidsche Rijn, Nieuwegein en IJsselstein. Voor Basisschool en Kinderdagverblijf.
 
 
 
  logo jonne wijst

SCHOOLFOTOGRAFIE

Kinderdagverblijf
  Ik heb ruime ervaring in het fotograferen van de kleintjes op het KDV. Ik ben flexibel in de tijden en in overleg zal ik afhankelijk van het aantal kindjes veelal 1, 2 of 3 ochtenden fotograferen. Ik heb verschillende mogelijkheden voor de fotografie. Meestal is de voorkeur voor een witte achtergrond al dan niet met een schaduwfoto. Als je interesse hebt voor jouw KDV kom ik de mogelijkheden graag een keer bespreken.

 
  Basisschool
  Bij het fotograferen van een basisschool is er vaak grote tijdsdruk. Toch zorg ik ervoor dat bijna alle kinderen leuk op de foto's staan. Ik maak vaak meerdere foto's waaronder een portret en een foto waar het kind helemaal op staat.  
   
  Digitale bestelservice
  Ik werk met een digitale bestelservice. Alle kindjes krijgen een inlogcode om hun foto's te bestellen. Naast de setjes en losse foto's zijn er een tal van bestelmogelijkheden zoals sieraden met foto, tassen, lunchtrommels en nog veel meer. Het systeem is makkelijk en overzichtelijk. Dat maakt het heel gebruiksvriendelijk voor de ouders.